FÜLES

Életveszélyes helyzetbe került Szorcsik Viki: krokodilokkal teli tóból mentették ki

A színésznő egy kellemesnek ígérkező kajakozás során beleborult a krokodilokkal teli vízbe.
  • Szerző: RIPOST

Az álomnyaralás hirtelen rémálommá változott Szorcsik Viki számára, ugyanis a színésznő pillanatok alatt került életveszélyes helyzetbe. Viki a vakációján egyedül indult el kajakozni, hogy felfedezze a táj szépségeit, ám arra nem számított, hogy a tó túlpartjára már nem fog elérni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Azért indultam el a kajakkal, hogy a lagúnákat le tudjam fotózni, hiszen páratlan szépségű a hely. Egyszer csak elkezdett imbolyogni a hajó, lenéztem, és láttam, hogy a combom közepéig ér a víz. Inkább megfordultam, minthogy a túlpartot válasszam, de akkor felborultam a kajakkal” – kezdte a FEM3 Café műsorában Viki, aki elég kellemetlen helyzetbe került, hiszen a tó rengeteg krokodilnak nyújt otthont. Ám nem csak ez volt a színésznő egyetlen problémája, az esés közben a telefonja is elmerült, amit kénytelen volt otthagyni.

„Húsz méteres víz volt alattam, arról ne is beszéljünk, hogy a tó tele van krokodilokkal. Elkezdtem ott kapálózni, de nem vett észre senki. Öt percig integettem a lapáttal, hogy valaki segítsen, hiszen nem akartam a krokodilok között kiúszni. 4-5 méteres állatokról láttunk ott felvételeket, annyira nem örültem volna, ha ott széttép egy krokodil... Végül egy nagyobb hajó jött oda hozzám” – mesélte Viki, aki ennek ellenére próbálja a lehető legpozitívabban kezelni a dolgot.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?