FÜLES

Életveszélyben Hernádi Judit lánya: Megrázó vallomás!

Az énekesnő a VOLT Fesztiválon adott volna koncertet, ám olyan veszélyessé váltak a körülmények, hogy menekülnie kellett.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas élményben volt része Tarján Zsófiának, amikor szerda este váratlanul abba kellett hagynia a koncertjét. A Honeybeast énekesnője a soproni VOLT Fesztiválon lépett fel zenekarával, ám az időjárási körülmények hamar véget vetettek a szórakozásnak.

A szomorú esetről maga az énekesnő számolt be a Facebook-oldalán csütörtök hajnalban. Soraiból jól kivehető, hogy rendkívül zaklatott állapotban volt.

"Mérhetetlenül sajnálom, hogy nem tudtuk lejátszani ezt a mai bulit: másfél szám után le kellett jönnünk mert életveszélyessé váltak a körülmények a színpadon az időjárás miatt... Nekem fontos volt ez a koncert, de sokkal fontosabb volt az, hogy ott álltatok és vártatok minket tömött sorokban! Sőt! Amikor már tuti volt, hogy nem lesz már buli, sokan ott maradtatok és énekeltétek a dalokat az üres színpad előtt!!! Örömteli, de egyben nagyon fájdalmas is volt ezt hallani hátul, miközben tudtam, hogy nem tehetünk semmit: a bulit le kellett fújni.

Most itt ülök a buszban, bepiálva, néha bőgve... el nem hiszem, hogy hazafelé tartunk!!!

- írta elkeseredve Zsófi.

Az énekesnőt rögtön megnyugtatták a rajongói, hogy a legkevésbé sem hibáztatják őt az elmaradt koncert miatt, és kedves szavakkal próbálták őt jobb kedvre deríteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?