FÜLES

Életre szóló változást hozott Geszti Péter életében a koronavírus?

Sok minden megváltozott Geszti számára, és bizony van, amin nem is szeretne változtatni.
  • Szerző: Ripost

Saját születésnapja alkalmából a nagyvilágnak adott ajándékot Geszti Péter: megjelent a Noé című klipje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Rengeteg új dalt írtam, befejeztem egy fél musicalt és egy olyan videóklipet, amely a Noé című dalhoz kapcsolódik. A dal még a járvány előtt készült, de most sikerült olyan rajzos, animációs szakembereket találni, akik ráérnek” – árulta el a Blikknek Geszti, aki a tőle megszokottól kissé eltérően érzelmesebb húrokat penget ezzel a szerzeménnyel. „Mindenki életében vannak olyan pillanatok, amikor az ember azt érzi, hogy eljött a világvége. Ez persze nem csak azt jelenti, amit Noé legendája jelentett. Elveszíteni egy szülőt, egy szerelmet vagy éppen a munkánkat, mind-mind lehet megrázó. A Covid–19 járvány csak új aktualitást adott ennek a korábban írt, de most megjelenő dalnak.”

Természetesen a munka mellett az elmúlt két hónapot ő is családjával töltötte, amelynek minden pillanatát élvezi. Amellett, hogy a jövővel kapcsolatban is sok gondolat cikázik a fejében, sokkal több minőségi időt tölt a családjával és a tőle néhány kilométerre élő édesanyjával, Márta nénivel.

„Évek óta készültem arra, hogy többet legyünk együtt mint család, és most, hogy kipróbáltam, nem hiszem, hogy vissza szeretnék térni a korábbi életemhez” – jelentette ki a Rapülők és a Jazz+Az egykori frontembere. „Érdekes, hogy ez a kényszer szülte szabadság azt is megteremtette, hogy végre tényleg lett időm eleget beszélgetni az édesanyámmal. Talán sosem tudtunk ennyit beszélni korábban.”

És ezeket olvastad már?