FÜLES

Éles vita! - Luxusélete miatt támadják Hajdú Pétert!

A TV2 mûsorvezetője szerint nem attól lesz értékes ember valaki, mert sok a pénze, ám egyes rajongói nem értenek egyet vele.
címkék:
  • Szerző: B.M.

Hajdú Péter sosem rejtette véka alá, hogy igencsak jó körülmények között él. A Frizbi műsorvezetője sokszor mutatja meg közösségi oldalán azt a luxust, ami körülveszi őt és családját. A showman úgy gondolja, hogy amiért keményen megdolgoznak, azt nem kell szégyellni sem. Ráadásul véletlenül sem célja, hogy kérkedjen millióival, pusztán a rajongóinak szeretne betekintést engedni mindennapjaiba. Ám ez most kicsit rosszul sült el.

A TV2 sztárja a szombati, magyar Forma1-es futam helyszínéről tett közzé egy fotót a Facebookon, és a rosszakarói máris kaptak az alkalmon: durván támadni kezdték. A fiatalos megjelenésű Hajdú Péter a lehető legintelligensebben reagált a bántó vagdalózásra, de a higgadtsága ellenére biztosan megviselte a helyzet.

„Jó nektek, ti vagytok valakik, mi meg senkik vagyunk, mi csak élünk, de minek!? Semmi szép nem jut nekünk ebben az életben, ti legalább tudjátok élvezni ezt az életet! Irigyelek titeket!” –fakadt ki Hajdú oldalán egy Mónika nevű nő, aki még nem lépte át a határokat, ezért a műsorvezetőtől korrekt választ kapott.

Kedves Mónika! Nem attól valaki valaki, mert eljut a Forma 1-re, és nem is attól, mert több pénze van az átlagnál. Az élet sokkal több az anyagi javaknál! Lehet, hogy sokkal jobb ember vagy mindannyiunknál!

Becsüld és szeresd önmagad, ez a legfontosabb!” – írta Péter a hölgynek, ám ezután elszabadult a pokol.

„Ezeket hívják újgazdagoknak, emberileg egy nagy nullák! – utalt Hajdúékra egy Janka nevű hozzászóló.

„Nem kell irigykedni! Nekünk nem jut ilyen a minimálbérből, és ennyi! Mi nem engedhetjük meg magunknak azt sem, hogy autót tartsunk fenn, ugyanis hiába várod a fizut, ahogy megjön, már el is fogyott, nekünk 10.000 Ft annyi, mint nekik 1.000.000.000 Ft! Õk sem tudnának ennyiből mást tenni. Nekik bejött az élet, nekünk nem! És? Kit érdekel!?” – írta József.

Hajdú Péter nem reagált a további hozzászólásokra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?