FÜLES

Megszólal Balázs Klári, ezt mondja férjéről és az országos turnéról

Rengeteg az energiájuk, agyonpihenték magukat. Most alig várják, hogy újból találkozhassanak a közönséggel.
  • Szerző: Ripost

Rengeteg megkeresésük van, sokszor egyből két koncertre hívják őket, ezért úgy döntöttek, ha elindulnak, az ország összes városában énekelnek egy jót – a szabályok szerint – 500 fő alatti, ültetett közönségnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ez a mi estünk” – szögezi le Klári a Borsnak.Kis csapattal lépünk fel, lesznek táncosok, háttérvetítés, új dalok, és a régiek frissítve. Hihetetlenül jó érzés lesz újból találkozni a közönséggel! Ezért érdemes csinálni. Büszkeséggel tölt el minket, hogy ekkora az érdeklődés irántunk. Ezt nem le­het megszokni. Mindig örülünk, és szíven üt, hogy még mindig ennyien kí­váncsiak ránk. Szeretnénk ennek megfelelni.

Balázs Klári és Korda György
Fotó: Bors

Kláriék a pandémia eleje óta elvonultak a világ elől, szigorúan betartották a karantént, csak a kertjükbe mentek ki, a két kutyájukkal és a két cicájukkal találkoztak.

„Energiánk van, agyonpihentük magunkat” – ne­veti el magát Klári. „Ennyi ideig nyugalomban! Annyit alszol, amennyit akarsz, nem kell sietni sehova. Már csak azért sem, mert még most sem nagyon járunk ki. Egyszer elmentem a csemegébe, egyszer a zöldségeshez, minden másban segítettek, például az unokahúgom és az öcsém a vásárlásban. Az ajtó előtt lepakoltak, gumikesztyűvel bevittem, fertőtlenítettem, a papírpénzt átvasaltam, mind a két oldalát. Semmi baja nem lesz, de megöli a vírust. Hál' istennek, Gyuri egészsége tökéletes. Neki már elkezdődött a pókerközvetítés.”

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy augusztusra, szeptemberre nekik is sok előadásukat lemondták a létszám miatt. Szinte minden fesztiválon ott lettek volna.

„Tudjuk, hogy sokan iszonyatos helyzetbe kerültek, mi magunkról nem beszélünk. Soha senkitől nem kértünk segítséget, nem panaszkodunk. Mindkét kereseti lehetőségünk lenullázódott, a szállodaipar és a koncertezés is, de megoldjuk. Fő az egészség, és az megvan. Nem lettünk depressziósok a bezártságtól, így sem volt két egyforma nap. Mi jól elvagyunk együtt. Volt, hogy néztünk egymásra: úristen, meddig fog ez tartani?! Nagyon elszigetelődtünk, de tu­domásul vettük, nem estünk pá­nikba” – mondta Klári.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?