FÜLES

Elege lett: Mindenkit beperel Jimmy fia

Éktelen haragra gerjedt Zámbó Sebastian, miután módszeresen átnézte édesapja rajongói oldalait az interneten és elolvasta az utóbbi időben róla írt cikkeket.
  • Szerző: Buster

Zámbó Sebastian édesapja halála óta, vagyis az elmúlt 18 évben kerülte a szereplést és csak ritkán jelent meg a médiában. Ezért is volt meglepő, hogy csütörtök este egyszerre jelent meg dühös posztja az összes, Zámbó Jimmyhez köthető rajongói oldalon. Sebának jó oka volt a sorok megírására, hiszen észrevette, hogy ezekben a csoportokban gombamód szaporodni kezdtek az édesapját gúnyoló, becsmérlő posztok és kommentek.

A fiatal fiú ezért úgy döntött, felveszi a kesztyűt és perrel fenyegette meg azokat, akik tiszteletlenül nyilvánulnak meg legendás édesapjával kapcsolatban. Sebastian a %RIPOST%-nak is kifejtette, miért jutott odáig, hogy jogászhoz fordult.

"Éppen most jövök az ügyvédtől és megállapodtunk, hogy a jog útján fogunk elégtételt venni azokon, akik a különféle közösségi oldalakon gyalázatos bejegyzéseket tettek közzé édesapámmal kapcsolatban.

Régóta dühítettek már a különféle viccesnek szánt mémek, és az apám halálából gúnyt űző bejegyzések.

Most betelt nálam a pohár, hiszen egy újabb nehéz januáron van túl a családom és hihetetlenül rosszul esik nekünk, hogy ilyenkor megszaporodnak a mondjuk ki: szemétségek”

- mondta dühösen Sebastian, aki a %% napilap szombati számában részletesen is elmeséli, mi dühítette fel. 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?