FÜLES

Eldőlt Eszenyi Enikő sorsa!

Tarlós István polgármester nyilatkozott a Vígszínház igazgatójának jövőjéről.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Ezek után már akkor se küldenénk el” – ezt Tarlós István mondta az ATV Híradó riporterének arra kérdésre reagálva, hogy meneszti-e Eszenyi Enikőt.

A Vígszínház igazgatójáról péntek reggel láttak napvilágot olyan hírek, miszerint belebukhat a Marton László-botrányba. A színház főrendezőjéről október elején derült ki, hogy korábban több kolléganőjét zaklatta szexuálisan.

Marton végül felmondott a Vígszínházban. Az ügy kirobbanásakor Eszenyi úgy nyilatkozott, hogy fogalma sem volt arról, mi folyik a színházában.

A Bors úgy tudta, a Vígszínház igazgatói székében – többen, a Fővárosi Közgyűlésben is – Rudolf Pétert látnák szívesen. A színész azonban megdöbbent, amikor ezzel a kérdéssel felhívták. 

Az ATV megkereste az ügyben a főpolgármestert. Tarlós István határozottan cáfolta, hogy Eszenyi menesztése napirenden volna.

„Tekintettel arra, hogy ebben egyedül én dönthetek, nyugodjanak meg, és ne határozzák meg nekem az újságírók, hogy kiket küldjünk el, és kiket ne. Õszintén megmondom, ha egyáltalán foglalkoztam volna azzal a gondolattal, hogy Eszenyi Enikőt elküldjük, ezek után már akkor se küldenénk el.”

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?