FÜLES

Elárulta, így védekezik a koronavírus ellen Bódi Csabi

A népszerű énekes betartja az óvintézkedéseket, és nagyon figyel az egészsége megőrzésére.
  • Szerző: Ripost

Ismét nehéz helyzetbe kerültek az előadóművészek, hiszen a koronavírus-járvány második hulláma elérte hazánkat is. A Bódi családnak több száz fellépése maradt el március óta, de a kisebb szabadtéri illetve a magánrendezvényeket bevállalják. Bár rengeteg emberrel találkoznak, igyekeznek betartani az óvintézkedéseket, viszont nem szeretnének megfeledkezni a közönségükről sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bódi Csabi

„Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen amellett, hogy boldogok vagyunk, hogy több hónapos kihagyás után újra színpadra állhattunk, mégsem tudjuk, és nem is akarjuk elkerülni a testi kontaktust. A koncertek után mindig biztosítunk arra lehetőséget, hogy közös fényképeket készítsünk a rajongókkal, ahová nyilván nem állhatunk oda maszkban” – kezdte a -nak Bódi Csabi, aki természetesen odafigyel a megelőzésre is a saját és a családja biztonsága érdekében is.

„Amit meg tudunk tenni, hogy rendszeresen fertőtlenítjük a kezünket, amikor zárt helyre megyünk, akkor felvesszük a maszkot, és megpróbáljuk erősíteni az immunrendszerünket. Hisszük, hogy a jól karbantartott immunrendszer nemcsak a megelőzést támogatja, hanem a gyógyulás sikerét is növeli. Ezért rengeteg vitamint, zöldséget és gyümölcsöt eszünk mostanában mindannyian a családban” – mondta a lapunknak a népszerű énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?