FÜLES

El akarta adni Lady Gaga ruháját: de van vele egy kis bibi

Lady Gaga ruháját akarta elárverezni egy szobalány, de akadt egy kis bibi.
  • Szerző: Ripost

Egy pazar egyedi Valentino-ruhát viselt Lady Gaga a 2019-es Golden Globe-díjátadón, ahol a díjazottak között volt a Csillag születik című filmje miatt.

I didn’t get to say everything I wanted to say last night when we won, I was so overcome with emotion and of course wanted to share the mic with my co-writers. We are all so grateful Bradley loved “Shallow,” sang his heart out live, and truly the song would not be revered as it is without the brilliant film and moment Bradley created and the way he directed the moment and collaborated with us on how it would eventually be given to the world. Thank you B, and thank you Warner Bros. Thank you HFPA, we are beyond grateful. 📸 @gettyentertainment

Úgy tűnik, nemcsak az énekesnőnek tetszett nagyon az összeállítás, hanem a szálloda szobalányának is. A nő most tette fel a ruhát egy aukciós oldalra, ahol bárki licitálhatott rá.

A szobalány állítja: a sztár otthagyta a ruhát, amit ő annak rendje és módja szerint leadott a talált tárgyak osztályán. Mivel azonban 8 hónapig nem jelentkezett érte senki, a hotel vezetősége az asszonynak adta a ruhát.

Sara Corea ezután hirdette meg a ruhát, a kikiáltási ára 8 ezer dollár volt. Csakhogy akad egy kis bibi a történettel: a Valentino divatház ugyanis már akkor bejelentette, hogy ellopták a ruhát.

A TMZ szerint a divatház szeretné kivizsgálni az ügyet, hogy megtudja, pontosan mi történt az egyedi tervezésű ruhával.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?