FÜLES

Bővült Eke Angéla családja: „Egy igazi szeretetbomba” – fotó

Két mentett kisállata mellé, ideiglenesen egy harmadikat is befogadott magyar művésznő. Több éve támogatja az állatvédelemmel foglalkozó alapítványokat.
  • Szerző: Ripost

Ideiglenes befogadó lett Eke Angéla, aki szerint az állatok tiszteleténél nincs fontosabb. Sőt régóta támogatja az állatvédelemmel foglalkozó alapítványokat.

A színésznő számára egyébként nem idegen az örökbe fogadás, hiszen korábban már mentetként került hozzá kutyája, Bambi és cicája, Titusz. Az ideiglenes új családtág pedig egy édes kiskutya lett.

Mivel most a járvány miatt a színházi tevékenységei elmaradnak, így több ideje van kedvenceivel foglalkozni. Ezért is lett most ideiglenes befogadó párjával, Budavári Balázzsal.

Eka Angéla elkötelezett állatvédő

Eke Angéla és párja ideiglenes befogadó lett
Fotó: Metropol

A színésznő hosszú ideje kapcsolatban áll, a felelős kutyatartást szorgalmazó MFÖEK alapítvánnyal, ahonnan a napokban ideiglenesen befogadta Lokkót, a tízhetes fekete kiskutyát.

„Egy igazi szeretetbomba. Szegénykének nem volt könnyű dolga: míg hozzánk nem került. Egy kennelben élt az önkéntes állatvédők jóvoltából, akik megmentették. Még csak néhány napja van nálunk, de már most elképesztő fejlődésen ment keresztül: visszahozza a játékot, használja a kutyapelenkát, és alkalmazkodik a környezetében lévőkhöz. Rendkívül alázatos kis ózdi fenegyerek eb, ezért remélem, mihamarabb sikerül megtalálnunk a számára legmegfelelőbb, végleges gazdiját” – árulta el a Metropol oldalának Angéla.

A színésznő azt is hozzátette, hogy rengeteg rostán kell majd keresztülmenni annak, aki Lokkó igazi gazdája szeretne lenni.

A színésznő is kitölti az állatvédelmi konzultációt
Fotó: Metropol

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?