FÜLES

Egyre zavarosabb az ügy: mi történt Gábor Zsazsa halála után?

A magyar díva hatalmas örökséget hagyott hátra, ám most nem tudni, hogy kit illet a hagyaték.
  • Szerző: Ripost

A tavaly 99 évesen elhunyt, magyar származású Gábor Zsazsa több mint hatmilliárd forintnyi örökséget hagyott hátra. Végrendeletében az azóta elhunyt lányát, Francesca Hiltont és utolsó férjét, Frederic von Anhaltot tette meg örököséül.

A napokban felröppent a hír, hogy a végrendelet eltűnt, így azonban a vagyon kizárólag Anhaltot illeti. Zsazsa hazai leszármazottja, Gábor Marci viszont kételkedik a dokumentum eltűnésében, de szerinte nem Anhalt tüntette el.

"Zsazsa tavaly decemberi halála óta nem beszéltünk Anhalttal, nincs róla semmi hírünk. Azonban nem tartjuk valószerűnek a végrendeletről megjelent híreket. Már csak azért sem, mert azt a helyi törvényszéken is regisztrálni kell, ott is van egy másolat róla" – mondta a Blikknek Gábor Marci, aki reméli, hogy Gábor Zsazsa végső nyughelye végül a családi kriptában, a budapesti temetőben lesz.

A színésznőt tavaly december végén búcsúztatták Los Angelesben, majd özvegye, Anhalt állította: hazahozatja Zsazsát, és Budapesten lesz a végső nyughelye.

És ezeket olvastad már?