FÜLES

„Egyetlen centin múlt az életem” – horrorbalesetet szenvedett a Skorpió együttes tagja

Fekete Gábor éppen telkén egy építkezésen ügyeskedett, amikor bekövetkezett a szörnyű baleset.
  • Szerző: Ripost

Horrorfilmbe illő balesetet szenvedett a legendás Skorpió együttes egykori dobosa! Fekete Gábor (67) lábát átszúrta egy vasrúd, egy másik pedig a hátát sebezte meg, amikor nemrég lezuhant egy létráról. Kis híja volt, hogy nem maradt ott – írja a Blikk.

„Mostantól 2020. április 26. a második születésnapom! Egyetlen centin múlt az életem. Ha az a betonvas kicsivel arrébb szúrja át a lábam, mehettem volna szegény bátyám után. Bárcsak Gyuszinak lett volna ekkora szerencséje, vagy csak feleekkora”– mesélte Gábor a tavaly augusztusban elhunyt Szaxi Maxira, azaz Fekete Gyulára (†67) utalva.

Fekete Gábor
Fotó: YouTube

Az egykori zenész szentendrei telkén építkezett. A szörnyű napon éppen a mélyített betonalapból kiálló vasakat igazgatta. Amikor már mászott lefelé a létrán, hirtelen hátrafelé kezdett dőlni, és egyenesen az acélnyársak közé esett.

„Rögtön fel akartam állni, de szörnyülködve láttam, a térdem felett egy vas áll ki a jobb combomból. Ösztönösen rántottam ki belőle a lábam, és csodálkoztam, hogy nem vérzett. Ez volt a szerencsém!”– mesélte Fekete Gábor, aki övével elszorította a combját, aztán riasztotta a mentősöket. Tíz perc múlva pedig már a rohamkocsiban száguldott a kórház felé.

„Egy másik betonacél csúnyán felsértette a hátam: hosszú, mély seb maradt utána. Átszúrta volna a tüdőmet, ha kicsit is hátrébb dőlve estem volna. Ott haltam volna meg duplán felnyársalva”– emlékezett vissza a drámai részletekre a néhai Szaxi Maxi öccse.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?