FÜLES

Egy szemtanú vallomása: a buszvezetővel őrjöngött Berki Krisztián?

Berki Krisztián és barátnője, Mazsi a hétvégén autóbalesetet szenvedtek. Egy busszal karambolozott a mûsorvezető luxusautója. Szombaton Berki arról viszont hallgatott, hogy a helyszínelés során feszült lett volna a légkör. Egy, a buszon ülő utas azonban egészen másról számolt be.
  • Szerző: Ripost

Berki Krisztián kedvesével, Katona Renátával tartott hazafelé Párkányból, amikor Óbudán, a Nánási úton összekoccant egy busszal.

Berki állította, hogy a busz vezetője volt a vétkes a balesetben, ám hogy pontosan mi történt, majd a rendőrségi vizsgálat állapítja meg.

Egy szemtanú viszont arról számolt be, hogy Berki egyáltalán nem viselkedett olyan úriember módjára, mint ahogy azt állította: állítólag felszállt a buszra és minősíthetetlen hangnemben beszélt mindenkivel.

Ez a vallomás Hódi Pamela Instagram-oldalán is feltűnt, és egy hírportál is beszámolt az esetről. Az utas kérte, a nevét ne hozzák nyilvánosságra. Azt azonban határozottan kijelentette, felháborító, amit ma ő és az utastársai tapasztaltak.

„Az egész a Pünkösdfürdő utcai kereszteződésnél kezdődött. A kereszteződés előtt, záróvonalnál akarta Berki kielőzni a buszt, mi épp akkor állt ki a megállóból.

Mivel ez nem sikerült neki, a busz pedig a kereszteződéshez ért, elkezdett dudálni. A buszsofőr meg visszadudált.

Aztán ahogy kikanyarodott és az egyenes részhez ért a busz a Nánási úton, sikerült megelőznie, vagyis inkább bevágott elé és fékezett egy nagyot" – idézte a TWN az utast, aki azt állította, hogy miután a buszsofőr már nem tudta elkerülni a balesetet, Berki pillanatok alatt a buszon termett, ahol minősíthetetlen hangon beszélt a sofőrrel és az utasokkal.

Hogy mit állít még az utas, és mit mondott minderre Berki Krisztián, elolvashatod a %% napilap keddi számában!

És ezeket olvastad már?