FÜLES

Egy kis sereg! Ötödmagával költözik haza Szinetár Dóra

Két gyerek, a nagyfiú új barátnője és persze új szerelme Zalán. Valóságos kis hadsereg élén tér vissza a családi házba Szinetár Dóra.

 

Még összeszámolni sem egyszerű, de tényleg ötödmagával kltözik haza Szinetár Dóra. Lesz tehát felfordulás szülei budakalászi házában.

Számoljunk!

Költözik vele fia az immár húsz éves Marci, akinek már barátnője is van, ráadásul őt is hozza magával. Jön még természetesen Bereczki Zolitól született lánya Zorka. No és költözik az egész nagy népvándorlás kitalálója, Szinetár Dóra új szerelme Makranczi Zalán is. Szinetár Dóra korábban hosszú ideig élet együtt szüleivel a Kossuth-díjas Hámori Ildikóval és Szinetár Miklóssal, de aztán a válás idején másképp alakultak a dolgok.

Lesz közös hullámhossz?

Ahog arról korábban kiszivárogtak hírek, Dóri előző férjével Bereczki Zolival nem mindig találta meg a közös hangot a híres rendező, az Operaház korábbi igazgatója Szinetár Miklós.

Hogy úgy mondjuk nem voltak közös hullámhosszon, nem volt közös az életritmusuk. De most az Új Nagy Összeköltözés idején mindenki a legjobbat reméli. Szerencsére elég nagy a budakalászi ház, így mindenki elfér benne, sőt jut külön-külön lakrész  a gyerekeknek és az újdonsült szerelmeseknek is.

Aztán majd kiderül. A puding próbája az evés...

 

 

És ezeket olvastad már?