FÜLES

Egy igazi zsarnok Katalin hercegné húga

Egyre több és keményebb szabályokat hoz közelgő lakodalma előtt Pippa Middleton, ami nem tetszik a meghívottaknak.
  • Szerző: The_M

Bő egy hét múlva összeköti életét Pippa Middleton és James Matthews, ami a násznépnek óriási felüdülés lesz, mert akkor véget ér a szabályok sora, amiket a menyasszony kényszerít rájuk napról-napra.

A formás fenekéről világhírűvé vált Pippa ugyanis mindig kitalál valamit, amitől szerinte még jobb és szebb lesz a lagzija. Nővérét, Katalint például kitette a koszorúslányok közül, mert nem akarta, hogy a hercegné nagyobb figyelmet kapjon, mint ő. Így Vilmos felesége végig a meghívottak gyerekeire fog vigyázni az egyik sarokban. Majd vőlegénye bátyjának tiltotta meg, hogy elhozza a lakodalomra barátnőjét, Vogue Williamst, a modell ugyanis nem elég előkelő.

Ebből az ötletéből született a következő szabály: olyan felnőtt nő nem lehet ott az esküvőn, aki nem házas, vagy legalábbis nem jár jegyben. Ez egyedül Harry herceg barátnőjére, Meghan Markle-re nem vonatkozik.

A legújabb kötelező szabály pedig az, hogy minden meghívottnak hoznia kell egy második szett ruhát. Mert senki nem lehet ugyanabban a ruhában a lagzin, mint előtte a templomi szertartáson. Ezzel végképp felháborította a vendégek nagy részét, hiszen így kétszer annyiba kerül nekik a ruházkodás. Arról nem is beszélve, hogy meg kell majd oldaniuk a ruhák szállítását is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?