FÜLES

Egy év után válságban Klapka György házassága

A tehetős üzletember pontosan egy évvel ezelőtt kötötte meg az ötödik házasságát, de Máriával máris komoly nézeteltérésük adódott. Megvan rá az esély, hogy hamarosan különválnak az útjaik.
  • Szerző: B.M.

Huszonöt év együttélés után, tavaly végre egybekelt Klapka György és szerelme, Mari. Ám a boldog házasság nem tartott sokáig, és máris viharfelhők gyülekeznek a fejük fölött.

A 86 éves, dúsgazdag üzletember, legnagyobb szenvedélye a hivatása, de lehet, hogy éppen példa nélküli szorgalma miatt fog romba dőlni az élete.

„Gyerekkorom óta folyamatosan dolgozom, egyszerűen képtelen vagyok leállni a munkával. Engem ez éltet! Vezetem az üzletházamat, emellett földjeim vannak, és bizony komoly odafigyelést, valamint rengeteg áldozatot kíván, hogy folyamatosan sikeresek legyenek a vállalkozásaim. Az állandó rohanás pedig azt eredményezi, hogy kevés időt töltök otthon. Természetesen ez nem tetszik a feleségemnek.” – mesélte a -nak az egykoron halálra ítélt Klapka, aki azt mondja, nagyon szeretik egymást a párjával, azonban olykor nagyobb veszekedések is kirobbannak közöttük.

A feldühödött asszonynak olyan is elhagyta már a száját, hogy amennyiben nem változtat az életén György, akkor mindennek vége lesz közöttük.

„Mari nagyon mérges tud lenni rám, amikor túlhajtom magam. Szerinte vissza kellene vennem a munkatempómból, és sokkal több időt kéne vele töltenem. De én úgy érzem, hogy képtelen vagyok leállni a melóval. Én már csak ilyen szorgos ember vagyok.

Gyakran úgy próbál jobb belátásra bírni, hogy azzal fenyeget, elválik, ha nem engedelmeskedem neki.

Azt hiszem, bele is halnék, ha letenném a munkát. Abban pedig csak bízni tudok, hogy a feleségem megenyhül” – árulta el a rák állítólagos ellenszerét is megtaláló Klapka György.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?