FÜLES

Édesanyja előtt markoltak rá a magyar sztárszínész szerszámára!

Az asszony sokkot kapott attól, amit a szexuálisan túlfûtött hölgy mûvelt a Vígszínház mûvészével!
  • Szerző: T.B.

Kínos, sőt megalázó helyzetbe hozta Józan Lászlót egy túlhevült hölgy rajongója: a művészbejáró előtt a színész intim testrészét tapogatta.

Egy művész életében, pláne, ha az ország egyik napi sorozatában játszik, szinte természetes, hogy nem tudja úgy kitenni a lábát az utcára, hogy fel ne ismerjék. Előadás után megvárják, közös fotót, autogramot kérnek tőle. Józan László nemcsak a sorozatban, hanem a Vígszínház több darabjában is játszik. Jóképű, kisportolt férfi, nem csoda, hogy egy-egy előadás után hölgy rajongók várják a művészbejárónál. Egyikük azonban az illendőnél közelebb férkőzött a színészhez: miután túlesett a „szokásos körökön”, fotózkodáson, váratlanul intimebb területekre kalandozott.

"Édesanyám és keresztanyám is megnézett aznap este a színházban, Kárpátaljáról jöttek, hogy láthassanak. Már csak ezért is különleges volt ez az este" - kezdte a Borsnak a színész.

"Több rajongó is várt engem és a színésztársaimat. Ez a hölgy először azt mondta, haza akar kísérni, természetesen közöltem vele, hogy arról szó sem lehet. Már azt sem értettem, hogyan képzeli, de ami ezután következett, azt meg végképp nem.

A 35-40 év körüli hölgy ugyanis kérdezés nélkül rámarkolt elöl a nadrágomra.

Az első érintést nem tudtam kivédeni, de aztán még többször is megpróbálta, akkor már ellenálltam. Fogalmam sincs, mi járt a fejében, talán az, hogy neki ez jár? Amikor kérdőre vontam, nem adott értelmezhető választ, viszont aztán több utcán keresztül követett minket. Hazáig végül nem jött el, annak nagyon nem örültem volna" - bosszankodott László.

"Kárpátalján, a mi háromezer-ötszáz fős településünkön még annyira sem megszokott az ilyesmi, mint itt. Anyukám kétségbeesett, de hamar megnyugtattam, hogy nem ez az általános, a rajongók 99 százaléka kedves, a születésnapomra és a premierek után is szoktam kapni kisebb ajándékokat, gratulációkat tőlük" - tette hozzá a színész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?