FÜLES

Durván sokba kerül Rékasi Károlynak a baleset

A felépülés mellett kénytelen a konyhapénzt is számolgatni Rékasi Károly, hiszen rengeteg munkától esik el a baleset miatt.
  • Szerző: The_M

Vajon mennyibe is kerül majd Rékasi Károlynak a súlyos motorbaleset? - ennek járt utána a Blikk. A már otthon lábadozó színész ugyanis több munkáról is lemarad. Ahogy arról a %% is beszámolt, a legújabb Mission: Impossible filmben már biztosan nem ő lesz Tom Cruise hangja, ami a lap szerint 100 ezer forintos kiesést jelent.

Emellett több darabban is szerepelne a nyár végén és ősszel. Ezek közül a Pikali Gerdával közös a Boldogság augusztusi előadásai elmaradnak, amivel fejenként 200 ezret buktak. A Republic zenekar nevével fémjelzett Hattyúdal előadásán is helyettesíteni kell, ami újabb 40 ezer mínusz.

Ehhez jön még totálkáros motorja, ami körülbelül fél milliós veszteség és még akkor is fizetnie kell, ha végül a balesetért az ő felelősségét állapítják meg. Még szerencse hogy a Barátok közt stábja éppen nyári szünetet tart, így ott legalább  "mínusza" nem keletkezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?