FÜLES

Durva vádak: Kitálalt Michael Jackson orvosa a sztár perverz vágyairól!

Legutóbb titkos bûnbarlangja miatt robbant ki botrány, most pedig orvosa leleplező könyvéből derültek ki sötét titkok a 7 éve elhunyt poplegenda múltjáról. Vajon igaz lehet az elképesztő pletyka?
  • Szerző: Doris

Hetek óta hangos a világsajtó a 2009-ben elhunyt popikon botrányos múltjától. A hatóságok júniusban azt állították, hogy uno­ka­öccseit mo­lesz­tálta az éne­kes, hall­ga­tá­su­kat pedig ér­té­kes aján­dé­kok­kal vá­sá­rolta meg.

Ám ez még nem minden! Orvosa, Conrad Murray leleplező könyvében ugyanis újra durva vádak érték a titkos bűnbarlangot létrehozó sztárt.

A doktor állítja, Jacko annak idején fülig beleszeretett ötéves keresztlányába, és mivel az érzelmei egyre csak erősödtek, 7 évvel később elhatározta, hogy feleségül is veszi az akkor 12 éves kislányt.

"A kis Harriet alig múlt ötéves, amikor Jacko vonzódni kezdett iránta. Õszintén mesélt nekem erről. Végig abban bíztam, hogy elmúlik majd a beteges vágy, ám amikor a lány 12 éves lett, Michael már őrülten ragaszkodott hozzá. Nagyon jóban volt az apjával, és komolyan azt fontolgatta, hogy Londonba utazik, hogy előálljon a házassági ajánlattal"

- írta Murray.

Ám a poplegendának volt egy másik terve is arra az esetre, ha a beteges frigy mégsem jönne össze! Kinézte magának az akkor 11 éves - azóta dögös világsztárrá cseperedett - Emma Watsont, és kijelentette: ha keresztlányát nem tudja elvenni, hát jó lesz neki Watson is.

Murray hozzátette: A világsztár megeskette őt, hogy senkinek se beszéljen terveiről, csak akkor, amikor már itt az ideje.

Nos, Murray szerint most eljött az idő...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?