FÜLES

Durva titok a múltból: A nászúton akart öngyilkos lenni Elton John exneje

Sokkoló történet látott napvilágot Elton John és egykori nejnek peranyagából.
  • Szerző: The_M

Amikor 1988-ban Elton John és Renate Blauel elváltak, mindketten aláírtak egy kölcsönös titoktartási egyezményt, aminek értelmében a négy évig tartó hányatott házasságukról soha nem beszélnek nyilvánosan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ezt tavaly Elton duplán megszegte, először az önéletrajzi könyvével, majd pedig az életéről készült filmmel, a Rocketmannel. Ezért Renata most pert indított exférje ellen, és most több mint 1 milliárd forintnak megfelelő kártérítést szeretne kapni.

Fotó: Northfoto

A bíróságra beadott periratokban Renata részletesen kifejti, hogy Elton miért is állította be a nyilvánosság előtt teljesen máshogy őt és a házasságukat is. Például azt is elmesélte a nő, hogy amikor 1984-ben, fél évvel az esküvőjük után elutaztak Saint-Tropez szigetére nászútra, öngyilkos akart lenni. Elton ugyanis közölte vele, hogy a kapcsolatuk nem működik, és nem akar a férje maradni. Blauel erre bevett 36 szem váliumot, hogy meghaljon.

Szerencséjére időben rátaláltak, és azonnal kórházba vitték. Elton viszont meg sem látogatta, csak odaküldette a csomagjait és a sofőrjét, hogy vigye ki a reptérre a nőt. Csak hetekkel később látta újra férjét Renata Angliában, és innentől kezdve csak egyre rosszabb és rosszabb lett a kapcsolatuk.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?