FÜLES

Drog miatt állítják bíróság elé Hujber Ferencet!

A színésznek felelnie kell azért, mert füvet találtak nála a rendőrök! Később beismerte: valóban használja a kábítószert!
  • Szerző: D.E.

Az ügyészség kész a bíróság előtt bizonyítani Hujber Ferenc bűnösségét.

"A Szentendrei Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétsége miatt vádat emelt. A bűncselekmény elkövetési tárgya egy rendőri intézkedés során lefoglalt, csekély mennyiségű kábítószer. A vádirat alapján az ügyben a továbbiakban a Szentendrei Járásbíróság jár el" - közölte megkeresésünkre dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

"Bejöttek éjszaka a házamba, és házkutatást tartottak a rendőrök!!! Házkutatást!!! Fél gramm füvet találtak, meg ami kimutatható volt a szervezetemben… mondom, nem razzia, nem buli… A házamban!!!! Éjszaka! Nem tudom… féljek?" – tette fel a kérdést a Facebookon, mosolyjelekkel megfűszerezve. Még a vallomására érkező reakciókra is válaszolt.

Hujber ekkor azt állította, csak elalváshoz használja a füvet, mert neki az a legjobb, gyógyszereket sosem szedne. Az őt számon kérő Schobert Norbinak pedig egész egyszerűen kijelentette: „a fű nem kábítószer, az alkohol szarabb”. Később azt sem titkolta, hogy az otthonát átkutató rendőrök elvitték az antik füvesdobozát, és jó időbe telt, mire talált hasonlót - írja a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?