FÜLES

Drasztikus kezelés: Tűkkel fogyasztották le Csepregi Évát!

Az énekesnő nem érzi magát jól a bőrében súlyfeleslege miatt, ezért komoly fogyókúrába kezdett. Érdekes részleteket árult el a Ripostnak arról, hogyan próbál megszabadulni a kilóktól.
  • Szerző: T.B.

A Neoton énekesnője 15 év együttélés után, decemberben szakított párjával. A művésznőn egyáltalán nem látszik a magánéleti válság óta, hogy meggyötört lenne, sőt, kivirult, csinosabb, mint valaha. Év elején sokat fogyott, ám azóta nem volt ideje odafigyelni alakjára a rengeteg munka miatt. Úgy érzi, meghízott.

"Az utóbbi hónapokban feljött rám 3 kiló súlyfelesleg, ettől sürgősen szeretnék megszabadulni. Bevallom, akkor érzem komfortosan magam, ha lötyögnek rajtam a ruháim. Ennek érdekében fogyókúrába kezdtem" - árulta el a %RIPOST%-nak a kivételes hangú énekesnő, akinek már megvannak a jól bevált praktikái ahhoz, hogy gyorsan visszanyerje kívánt alakját.

Voltam már drasztikus, fájdalmas kezeléseken. Előfordult, hogy tűket szúrt a fülembe az orvos, akupunktúra segítségével fogyasztott le. Ez elég fájdalmas volt, de eredményes.

Ennek ellenére soha többé nem választom ezt a lehetőséget. Nem fogyasztok szénhidrátot, este 6 után egyáltalán nem eszem, ráadásul van egy nagyszerű vákuum-gépem otthon, ami gyorsan bontja a zsírt" - mesélte Csepregi Éva, aki amellett, hogy odafigyel az egészséges életmódra, még gyógytornászhoz is eljár.

"Néha itt-ott fáj. A gyógytornászom azonban zseniális, sokkal jobban érzem magam a kezelések után" - tette hozzá az énekesnő.

És ezeket olvastad már?