FÜLES

Drámai vallomás: még mindig gondol a drogra Szabó Győző

A népszerû színész megjárta a poklot a függősége miatt, de szerencsére, sikerült leszámolnia a dologgal.
  • Szerző: ripost

Tíz éven át élt a drog bűvöletében Szabó Győző. Hazánk egyik legnépszerűbb színésze a függősége miatt megjárta a poklot, problémájával azonban sikerült leszámolnia. Győző most egy igazán őszinte interjúban mesélt arról, miként látja magát közel húsz év távlatából.

"Van azért még, hogy gondolok a cuccra. Az orvosok azt mondják, hogy az alkoholista az alkoholista marad, a heroinista pedig heroinista. Egyszerűen csak a szer az, ami szüneteltetve van" - kezdte a Tények Plusz műsorában a színész, aki most már teljesen másként látja a világot. Életében már egyáltalán nincs szerepe a drognak, fontossági sorrendet állított, amiben családja az első.

"Nagyon sokat vesztenék én ezzel a dologgal, hiszen már három gyerekem van: egy tök jól felépített élet és minden, ami ebbe beletartozik. De egy olyan téglát húztak ki a falból, aminek a hiánya ott marad, és brutálisan pótolhatatlan.

Ez a szer ettől annyira veszélyes. Bármilyen boldog vagyok vagy leszek, furán hangzik, de azt az élményt, amit a szer adott nekem, azt semmi és senki nem tudja

- fejtette ki Győző.

 

És ezeket olvastad már?