FÜLES

Drámai részletek, a legrosszabbkor balesetezett Lovasi András

Nagyon sajnálja a történteket, a szemtanúk szerint a sztárt megviselték az események.
  • Szerző: Ripost

Kiderült, hogy Lovasi András, a Kispál és a Borz, valamint Kiscsillag nevű zenekarok frontembere is részese volt annak a szerda délutáni balesetnek, amelyben két civil autója és egy rendőrségi szolgálati gépkocsi ütközött össze a fővárosban a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében. Sőt, most egy szemtanú is nyilatkozott.

A balesetben két rendőr is megsérült: a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon közzétett információk szerint az autó vezetőjének három foga kitört, a kulcscsontja többszörösen eltört, és a Blikk információi szerint csütörtökön még kórházban volt. A mellette ülő rendőrnő pedig könnyebben sérült.

A Kossuth-díjas magyar zenész, énekes pályafutása fontos napjára készült, ugyanis tegnap mutatta be legújabb, Tűzijáték Délben című lemezét, ráadásul egy délután alatt két koncertet kellett adnia. Zsúfolt programjára hivatkozva csak a menedzsmentjén keresztül üzent.

"A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Sajnálja a történteket, és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem volt semmilyen szer hatása alatt, és a helyszínen végigvárta a rendőri intézkedést. Szerencsétlen az időzítés, ugyanis András nem tud most nyilatkozni, hiszen a csütörtöki, Vígszínházban tartandó lemezbemutató koncertjére készül" – mondta a zenész koncertszervezője, Balassa János.  

A Blikknek Véninger Cynthia mesélt a balesetről, aki egy közeli irodaházban dolgozik.

"Magát a balesetet nem láttuk, akkor vettük észre, hogy mi történt, amikor már kint voltak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók. A fehér autóban három idősebb ember utazott, nekik nem lett bajuk, telefonálgattak. A terepjáróban egy nagyon jól öltözött férfi ült, aki egyfolytában idegesen telefonált, de úgy tűnt, neki sincs semmi baja. A fehér Audiból úgy kellett kiszabadítani a férfit, aki nyakmerevítőt kapott. Nagyon sok rendőr volt ott, és sokáig vizsgálódtak is" – mondta a lapnak Cynthia.

A rendőrség a történtekről annyit közölt, hogy a baleset körülményeit büntetőeljárás keretén belül vizsgálják.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?