FÜLES

Drámai hír: Balesetet szenvedett Törőcsik Mari!

A napokban hazaengedték a szombathelyi Markusovszky Kórházból Törőcsik Marit, ám azonnal vissza is került: velemi otthonában ugyanis baleset érte. A színésznő csak a Ripostnak beszélt a történtekről és állapotáról.

Több mint egy éve kórházról kórházra jár Törőcsik Mari, a 81 éves legendát folyamatosan orvosok veszik körül. A nemzet színészét pont egy évvel ezelőtt baleset érte: szédült, emiatt pedig nagyot esett velemi otthonában. Mivel a színésznő arca akkor zúzódott, beszállították a szombathelyi kórház sürgősségi osztályára. Szerencsére a művésznőt akkor hamar hazaengedték, ám ez év elején újra megszédült, és baleset érte budapesti lakásában. Akkor jó ideig a Honvédkórház VIP-részlegén kezelték, majd, amikor jobban lett, úgy döntött: vidéki otthonában lábadozik, ahol jobban tud gyógyulni.

Ám orvosai további kezeléseket javasoltak, így bekerült a szombathelyi Markusovszky Kórházba.

Ennek már több mint fél éve!

Ez idő alatt többször is szárnyra kapott a hír, hogy elengedik az orvosok Törőcsik Marit, de állapota ezt nem tette lehetővé. A színész ereje és akarata végül a napokban révbe ért: hazamehetett velemi házába!

A nemzet színésze sajnos csak pár napig élvezhette az otthoni környezetet, ugyanis a napokban baleset érte és újra visszakerült a vidéki kórházba.

Hogy pontosan mi történt Törőcsik Marival és mit mondtak az orvosok az állapotáról, a %% napilap pénteki számából kiderül!

És ezeket olvastad már?