FÜLES

Dráma: Szerelme is magára hagyta a nagybeteg Szaxi Maxit!

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek Fekete Gyuláról, a Dolly Roll egykori szaxofonosáról, akit az ország csak Szaxi Maxiként ismer. Lassan már két éve, hogy agyvérzést kapott, azóta túl nagy a csend állapotát illetően.
címkék:
  • Szerző: T.B.

A Blikk úgy értesült, a beteg zenészt már két éve nem látogatja barátnője, Erika, aki mellette volt a bajban, és akkor is, amikor hazahozták Németországból, ahol agyvérzés érte.

Arról mindenki hallgat, miért nem jár be hozzá a nő az intézetbe, ahol ápolják, csak annyi derült ki, miután elszállították a budapesti kórházból a vidéki rehabilitációs központba, nem találkoztak.

A szaxofonost kritikus állapotban, helikopterrel vitték a kórházba még 2014 nyarán, az életmentő operáció után még egy beavatkozásra is szükség volt, amikor egy újabb vérrögöt távolítottak el agyából az orvosok.

Egy Budapesthez közeli, agyi érkatasztrófákra szakosodott intézetben ápolják Szaxi Maxit, de oda valami miatt már nem ment utána Erika. Szerintem valami nagy titok lehet emögött.

Úgy tudom, teljesen összeomlott a baleset után, sok adóssága lett, és itthon rengeteget küszködött, mire végre munkát talált. Nem tudom, mi lehet az oka, hogy nem látogatja, pedig emberfeletti küzdelmet folytatott, hogy a legjobb ellátást kapja Gyula Németországban. Csak annyit tudok, hogy amikor hazajöttek, tőle minden felelősséget átvett a lánya, és mindent megtett azért, hogy a legjobb intézetbe kerülhessen" - árulta el a Dolly Roll zenészének barátja.

címkék:
És ezeket olvastad már?