FÜLES

Dráma: Esküvője előtt szakított Sütő Enikő!

Az 56 éves egykori modell kapcsolata zátonyra futott. Enikő teljesen összetört: úgy érzi, jelenleg semmi sem alakul jól az életében.
  • Szerző: T.B.

Sütő Enikő nemrég még boldogan újságolta, hogy válása után újra szerelmes lett, és negyedszerre is férjhez menne. Mára viszont nagyot fordult vele a világ: a menyegző elmaradt, a boldogságnak vége...

Most nagyon nem jó, és ebbe mindent beleértek. Magánéletet és minden mást is, és ezt vállalom, mert őszinte szeretnék lenni. Az életem olyan fázisba került, aminél már tényleg csak jobb lehet. Ilyen is van, nem lehet mindig minden jó, de remélem, jövök felfelé

- mondta el a Borsnak elkeseredetten az egykori modell, aki háromszor volt férjnél, negyedszerre nem sikerült neki a házasságkötés. De talán jobb, hogy még a frigy előtt kiderült: nem illenek egymáshoz.

"Úgy gondolom, ha én nem vagyok jól, akkor valamit rosszul csinálok. Szükség van belső munkára, amelynek köszönhetően megtalálom, mi az, amiben jobbá tudok válni, hogy jobban érezzem magam, de sajnos ebbe a munkába sokszor bele is tudok fogyni. Próbálom magam kihúzni abból a képzetből, hogy éppen rossz passzban vagyok" - tette hozzá megtörten Enikő.

És ezeket olvastad már?