FÜLES

Dráma a stúdióban, fel akarta gyújtani szerelme a magyar színésznőt

Nem tudta elviselni, hogy a forgatáson egy másik férfi is közel került kedveséhez...
  • Szerző: Doris

Bár Cseke Katinka 3 éve szingli, korábban előfordult, hogy nagyon rosszul választott. A TV2 sztárja a Micsoda nők! című műsorban kotyogta ki, hogy korábban együtt élt egy nála jóval fiatalabb tunéziai férfival, aki egészen máshogy látta a világot.

"Kimentem Tunéziába Hassinéhoz, ahol azt mondta az anyukája, te vagy az első lány, akit bemutatott. Akkor volt harminckét éves."

A 46 éves színésznő érezte, hogy valami nincs rendben, de a kapcsolat három évig tartott. Ezt főleg a pénztárcája bánta, mert utazott szerelme után Párizsba, Bel­giumba, Tunéziába, ahol ő fizette az ellátásukat.

Ám nem ez volt a legnagyobb baj...

Amikor ugyanis a vad természetű férfi Magyarországra utazott, elkísérte Katinkát a Jóban Rosszban forgatására, ahol megnézhetett egy jelenetet. Történetesen azt, ahogy szerelmét az egyik sorozatbéli orvos újraéleszti a mellkasát nyomkodva. Hasssine ezt nem hagyta szó nélkül!

Hassine kivágta az ajtót és üvöltött, hogy felgyújtja a stúdiót!

- mesélte Katinka.

A feldühödött férfi végül ordítva elrohant. Katinkáék egy napig keresték, hiszen először járt Pesten, eltévedt. Bár később megtalálták, Katinka akkor már tudta, hogy szakítania kell...

És ezeket olvastad már?