FÜLES

Döbbenetes kijelentés a 20 éve megölt sztárról: mégis él és dolgozik?

A kilencvenes évek egyik leghíresebb zenészét 1996-ban lőtték agyon, de egy fiatal zenész azt állítja, hogy új albumon dolgoznak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Először tavaly októberben állt elő Suge Knight zenei producer fia azzal, hogy a történelem legjobb rappere, Tupac Shakur nem halt meg. Sőt, valahol Malajziában éli mindennapjait, elzárkózva a külvilágtól, teljes inkognitóban - írja a Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why the young black moguls gotta be on drugs? First Soulja boy now it’s Suge smh @akadmiks

Suge J Knight (@sugejknight) által megosztott bejegyzés,

Tupac azonban azóta sem került elő, bár Suge Knight Junior szerint nem hogy él, nemsokára új zenét fog kiadni. Hétfőn ugyanis arról adott hírt Instagramon, hogy rávette a rejtőzködő legendát egy kis stúdiózásra, és az elkészült zenét hamarosan nyilvánosságra hozzák.

Suge Knight Junior a bejelentés végén a kétkedőknek is üzent, tisztázva, hogy kicsit sem viccel, a Death Row kiadó is feltámadhat hamvaiból New Death Row néven. Most pedig producereket keres Instagramon a lemezhez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking for the best producer for Pac. #newdeathrow #sugejknight

Suge J Knight (@sugejknight) által megosztott bejegyzés,

A Death Row kiadót egyébként apja, az 53 éves Suge Knight alapította. Itt jelent meg például Dr. Dre első nagylemeze is 1992-ben, de Tupac-kal is dolgozott együtt. Knight tavaly szeptemberben 28 év börtönt kapott, mert 2015-ben halálra gázolt egy embert.

Tupacot 1996 szeptemberében, Las Vegasban lőtték agyon az autójában. A rendőrség szerint két banda közti megtorlásról volt szó. De a rajongók szentül hiszik, hogy valami összeesküvés volt a háttérben.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?