FÜLES

Dér Heni természetes úton próbálja beindítani a szülést! – Fotó!

Dér Heniék kisbabája késik, de az énekesnő nem szeretné, ha mesterséges úton indítanák be nála a szülést, ezért praktikához folyamodtak.
  • Szerző: Ripost

Dér Heni természetes úton szeretne szülni, de már napok óta tűkön ülve várják, hogy megszülessen kisfiúk, Bendegúz. Az énekesnő már két napja jópofa sorokkal jelentette be, hogy a kisfiú egyelőre még nem igyekszik kifelé.

Dér Heni természetes úton

Dér Heni már nagyon várja kisfiúk érkezését Fotó: Ripost

„Kimaxolja az albérletét, jól lelakja a nyaralót és pár napot még ráhúz a medencében” – írta akkor Heni. Bendegúz azonban még ma sem indult el kifelé, az izgatott házaspár ezért egy praktikát talált ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés

„Egy boldog pillanat: felértünk a várba! Már annyi tippet kaptunk, milyen természetes módszerek vannak a szülés beindítására, mi nem győzzük sorra venni őket.. Nem siettetni szeretnénk a kisfiunkat (már késik), csak szeretnénk elkerülni a mesterséges indítást.. Ezért ma fellépcsőztünk a várba, hátha. Amennyire kis sunyi, szerintem jót fog ezután is a pocakban pihenni. Most tonikot iszom, és igen, már a többi is megvolt..” – jelentette Heni viccesen.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Dér Heni természetes úton szeretne szülni és semmilyen mesterséges dolgot nem akarnak a szülés körül. „Természetesen szülünk, aztán, amit a sors ad. Fájdalomcsillapítás nélkül. Így van betervezve, és már nagyon várom. Akkor sem félek” – mondta az énekesnő márciusban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?