FÜLES

Demjén Ferenc egyre jobban van, már sétál a kórház folyosóján

Decemberi Aréna-koncertjére teljesen felépülhet Demjén Rózsi! Az énekes május elején a csípőmûtétje utáni kontrollra készült, az idegeskedés azonban agyérgörcshöz vezetett. Jelenleg egy vidéki rehabilitációs intézetben gyógyul, és egyre jobban érzi magát.
  • Szerző: Ripost

Lassan, de biztosan halad a teljes felépülés felé Demjén Ferenc! A népszerű énekes hónapok óta kórházi ápolásra szorul, rajongói és barátai nagyon aggódnak érte.

A %% azonban jó híreket kapott Rózsi állapotát illetően: a Kossuth-díjas előadóművész egyre jobban érzi magát, az év végi nagykoncertjére pedig vélhetően teljesen felépül.

"Rózsi már sokkal jobban van, javul az állapota, és a kedélye is sokkal jobb. A május eleji agyérgörcse mindenkit megijesztett, de világéletében erős ember volt.

Nagy benne az élni akarás, így nem meglepő, hogy a gyógyulás útjára lépett.

Önállóan sétál a kórház folyosóján, betartja az orvosai utasítását és pihen, amennyit csak szükséges. Időnként pedig fogadja a barátait" - mondta el a %%-nak egy, az énekeshez közeli, megbízható forrás. 

Pedig három hónappal ezelőtt még egyáltalán nem volt ilyen biztató a helyzet: Demjén Rózsi május elején feszülten készült a csípőműtétje utáni kontrollra, az idegeskedés pedig agyérgörcshöz vezetett. Az orvosok napokig mélyaltatásban tartották az intenzív osztályon, majd nem sokkal később átszállították egy vidéki rehabilitációs intézetbe, ahol jelenleg is kezelik.

A menedzsment és a család teljes hírzárlatot rendelt el. Sokan ebből tévesen arra következtettek, hogy baj van az énekessel. Mindezt erősítették a felröppenő pletykák is, amik valótlannak bizonyultak.

Most minden jel arra mutat, hogy ha ilyen ütemben halad tovább Rózsi rehabilitációja, akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy decemberben a tőle megszokott fergeteges koncerttel kápráztassa el a rajongóit.

A rajongók szeretete is gyógyítja: Ahogy azt a %% már korábban megírta, Rózsi hűséges rajongói kedves módon próbálnak hozzájárulni kedvencük gyógyulásához. A Facebookon szeretetüzeneteket gyűjtöttek neki: bárki leírhatta a gondolatait az énekesnek, a beérkezett leveleket pedig elküldték neki egy bőrkötéses könyvben. Bizonyára ez, a közönség mérhetetlen szeretete is közrejátszott abban, hogy az énekes elindult a gyógyulás útján.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?