FÜLES

Dagad a botrány: Pamela Anderson újdonsült férjének exe kitálalt a mocskos titkokról

Durva dolgokat hozott nyilvánosságra az exbarátnő, így Pamela nem élvezheti ki a friss házasok örömét.
  • Szerző: Ripost

Lehetne tökéletes, meseszerű is Pamela Anderson élete azután, hogy a karantén alatt rátalált a szerelem testőre személyében és megházasodott. Az álom azonban nem tartott sokáig, helyette brazil szappanoperákat megszégyenítő fordulatot vett a dolog.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Előkerült ugyanis az újdonsült férj exbarátnője, aki lerántotta a leplet Pameláról: mostani szerelmét egy háromgyermekes anyukától szerette el. A Carey nevű 42 éves hölgy 5 évig volt a férfi párja, a kapcsolatot az rombolta szét, hogy bő egy éve a Baywatch 53 éves sztárjánál kezdett dolgozni – írja a The Sun.

Fotó: Northfoto

„Ez nem egy karanténban született szerelmi történet„ – fakadt ki az exbarátnő, aki szerint ők még együtt voltak, mikor Pamelával kezdett viszonyt folytatni a férfi. „Azért döntöttem úgy, hogy nyilvánosság előtt is elmondom a részleteket, mert az 5 éves kapcsolatom Dannel a Pamelával való viszonya miatt ment tönkre. Ezalatt három gyermekünk is született! Mit sem számított ez, hiszen már akkor viszonyt folytattak a hátam mögött, mikor mi még együtt voltunk. Szomorú, hogy az emberek ezt ünneplik.”

 

És ezeket olvastad már?