FÜLES

Csoda, ha megéri a karácsonyt – rettegnek a sztár barátai

Az 56 éves világsztár annyit iszik, hogy már szó szerint életveszélyben van.
  • Szerző: Ripost

Évek óta köztudott, hogy alkoholproblémákkal küzd, de azt csak a hozzá legközelebb állók sejthették, mennyire súlyos a helyzet. Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai sztárja szó szerint életveszélyben van. Barátai most a nyilvánossághoz fordultak, hátha segélykiáltásuk észhez téríti a színészt, aki már évekkel ezelőtt is havi 8,5 millió forint értékben vásárol bort.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Mint azt a Globe magazinnak elmondták, a sztár hajnali háromig rendeli egymás után a vodkákat a hotelszobájába – idézte a Gossip Cop. Alkoholfüggősége már annyira durva, hogy a nyilvános eseményeket sem tudja végigülni piálás nélkül: ilyenkor kávéspohárban viszik neki a vodkát, hogy a rajongók semmit se vegyenek észre. Sokaknak csak a végén tűnik fel, hogy úgy kell a testőröknek letámogatniuk a színpadról.

Barátai szerint, ha nem áll le, maximum hetei lehetnek hátra. „Johnny Depp karácsonyra már nem lesz életben” – nyilatkozta egyikük. A színész 2013 óta küzd alkoholizmusával, ami második házasságát is lerombolta. „Ha iszik, szörnyeteggé válik” – mondta róla volt felesége, Amber Heard, aki azt állította, Depp részegen többször is bántalmazta. A sztár mindent tagad, és válaszul 50 millió dollárra perelte exét – idézi fel a Blikk.

A színész a nyáron egyébként azt nyilatkozta, hogy már másképp viszonyul az alkoholhoz. „Mindent megteszek, hogy elkerüljem a halált” – fogalmazott, és azt bizonygatta, hogy a zenében megtalálta mindazt, ami hiányzott az életéből. Úgy látszik, önmagát is becsapta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?