FÜLES

Csernus doki megjárta a poklot, fiatal szerelmével kezd új életet

Válását pokoljárásnak nevezte, ám 20 évvel fiatalabb kedvese mellett kiegyensúlyozottá vált a negyvenkilenc éves pszichiáter.
  • Szerző: B.L.

Az Operettszínház egyik alkalmazottjával esett szerelembe, és úgy tűnik, a korkülönbség ellenére nagyon jól kijönnek egymással - írja a Blikk.

Az ismert pszichiáter pár évvel ezelőtt önkéntes száműzetésbe vonult. Válása után elhagyta Budapestet, és vidéken kezdett új életet. Ahogy egyik könyvében kifejtette, rettentően megviselte a szakítás a volt feleségével, Lillával, aki egy másik férfi mellett kereste a boldogságot.

Darabokra estem szét, de ez csak a kezdete volt a pokoljárásomnak

- írta könyvében a népszerű Csernus doki. Most mégis úgy tűnik, hogy sikerült lezárnia a múltat. A vidéki levegő, a borászkodás jót tett a szókimondó pszichiáternek, legalábbis egy a párhoz közel álló ismerős szerint Csernus nagyon boldog új kedvesével, Orsival.

Bár két évtizednyi a korkülönbség kettőjük között, de ez egyáltalán nem látszik. Nagyon boldognak tűnnek egymással, fotózkodnak, közösen utaznak, és nem is titkolják a kapcsolatukat, ami már egy éve tart

– mondta a lap egy neve elhallgatását kérő informátora.

És ezeket olvastad már?