FÜLES

Cserhalmi Györgynek nem szóltak, hogy visszatér

A legfrissebb információk szerint novemberben újra színpadra állhat Cserhalmi György! Megkerestük a nemzet színészét is, aki viszont erről mit sem tudott.
  • Szerző: Ripost

Továbbra is teljes a hírzárlat Cserhalmi György állapotáról! A nemzet színésze áprilisban esett át komoly gerincműtéten. S bár azt hitte, gyors ütemben halad majd a rehabilitációja, a jelek szerint hosszabbra nyúlik a lábadozási időszak, mint azt korábban gondolta. A betegsége miatt pedig teljes káosz alakult ki a színpadra való visszatérését illetően.

A teátrum igazgatója, dr. Szikora János a színház sajtótájékoztatóján májusban beszélt arról, hogy a következő évadban, még idén novemberben visszatérhet a színpadra Cserhalmi György!

„A társulat nagyon szeretné, ha minél előbb visszatérne! Már egyeztettünk is egy szerződésről a művész úrral, melynek tervezetét elkészítettem” – mondta el a %RIPOST%-nak Szabó Attila, a teátrum gazdasági tanácsadója.

Ezek után telefonon felkerestük Cserhalmit, aki megdöbbenve hallgatta a róla szóló híreket. Azt mondta, tőlünk hallott először a visszatéréséről.

„Én nem tudok erről semmit!

Ha megkeres a színház, akkor szólok, de egyelőre nincs mit mondanom!

Majd leülök az igazgatóval és megbeszéljük” – árulta el szűkszavúan a %%-nak Cserhalmi. A színész korábban elmondta lapunknak, hogy bár az állapota folyamatosan javul, tudja, hogy a teljes felépüléshez még hosszú hetekre, hónapokra lesz szüksége. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?