FÜLES

„Csenge nagyon erős személyiség„ – Fésűs Nelly nem félti a lányát

Kislánya kívül-belül Fésűs Nellyre hasonlít.
  • Szerző: Ripost

A népszerű színésznő és nagylánya olyanok, akár a testvérek. Nelly szépségét Csenge is örökölte, aki szinte egy az egyben az édesanyja fiatalkori mása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A fiatalkori önmagamat látom Csengében. Tizenhét évesen én is épp úgy néztem ki, mint most ő. A szemünk például egy az egyben ugyanolyan, de a vonásunk is nagyon hasonlít, egyedül talán az alkatunk más egy kicsit” – kezdi a Borsnak Fésűs Nelly, akinek lánya azonban nemcsak külsőre, hanem habitusra is igencsak az édesanyját idézi.

Nelly sosem akart modell lenni, de nem félti ettôl a világtól a lányát, aki megszólalásig hasonlít rá
Fotó: Bors

„Csenge nagyon erős személyiség. Határozott, és mindig van véleménye. Ha valami nem tetszik neki, azt egyből kikéri magának, s olykor úgy tud szólni, hogy még én is csak a fejemet kapkodom. Nem egy elveszett lány, az biztos. Talán éppen ezért sem féltem őt a modellszakmától. Van annyira talpraesett, és önálló, hogy akár külföldön is megállja a helyét. Végtére is nagyon jól beszél angolul, okos, nem utolsósorban pedig minden adottsága megvan ahhoz, hogy akár nemzetközileg is befusson” – magyarázza a színésznő, aki viszont lányával ellentétben soha nem vágyott modellkarrierre.

Fésűs Nelly kislánya, Csenge
Fotó: Instagram

„Nekem ez a szakma egyáltalán nincs meg. Debreceni lány lévén én még csak nem is álmodhattam ilyenekről, de igazság szerint soha nem is érdekelt. Hároméves koromtól színésznőnek készültem, s számomra nem is volt más alternatíva. Persze a külső adottságomat sokan dicsérték, de én nem ezzel szerettem volna érvényesülni. S igazság szerint a lányom sem. Ő csak belecsöppent ebbe a világba, bontogatja a szárnyait, aztán majd eldönti, hogy mit szeretne kezdeni az életben. Egy biztos: én mindenben támogatni fogom!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?