FÜLES

Csellel vették rá a meztelenkedésre, kitálalt a Trónok harca szexi sztárja

A 33 éves színésznő a sorozat elején még nem mert nemet mondani a készítőknek, de azóta nagyon sokat tanult.
  • Szerző: Ripost

Emilia Clarke-ot a legtöbb ember a Trónok harcából ismeri. A 2011-ben indult sorozat első évadakor még csak 25 éves sztár kezdőnek számított a szakmában, előtte csak nagyon kevés tapasztalatot szerzett színésznőként. A rendezők viszont egyből bedobták a mélyvízbe, amikor már a Trónok harca legelső részének forgatásakor meztelen jelenetet kellett elvállalnia – írja a Daily Mail.

Fotó: Profimedia

A 33 éves sztár Dax Shepard podcastjában, az Armchair Expertben mesélte el, hogy rákényszerítették, hogy bevállalja a meztelen jeleneteket, amiket egyenesen rémisztőnek talált. Akkor azzal vették rá a vetkőzésre, hogy csalódnának benne az emberek, ha nem vetkőzne. Ő pedig beadta a derekát.

„Frissen végzett dráma tagozatosként munkának tekintettem erre, ha benne van valami a forgatókönyvben, akkor azt meg kell csinálni. Ezt meg azt kell megtennem, és akkor biztosan minden rendben lesz. Még sosem voltam ilyen jellegű filmforgatáson előtte. Előtte csak két forgatáson vettem részt, erre ott termettem meztelenül egy csomó ember előtt” – emlékezett vissza, hozzátéve, hogy fogalma sem volt az elején mit is várnak el tőle, vagy hogyan kéne viselkednie egy intimebb jelenetben.

Az első évad felvételeinél úgy érezte, nincs beleszólása abba, hogy a karakterét milyen formában mutassák meg a nézőknek. Szexjelenetei is voltak, a legelső ilyen Jason Momoával történt meg, akiről elmondta, hogy úriemberként viselkedett vele, mindig kiállt mellette, és gondoskodott róla.

Amint Emilia Clarke tapasztaltabb lett, sokkal jobban kiállt magáért, és simán vitába szállt a készítőkkel. Amikor újra azzal jöttek neki, hogy a nézők csalódnának, ő annyit mondott nekik: „B**szátok meg.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?