FÜLES

Családi titok: Rokona temeti el a bazilikában Aradszky Lászlót!

Megható családi szálra bukkant a Ripost! Megtaláltuk a lelkészt, aki szombaton elbúcsúztatja Aradszky Lászlót. Kiderült, rokonságban áll az elhunyt énekessel!
  • Szerző: P.E.

Lapunkat otthonában fogadta a gyászoló özvegy, aki megmutatta nekünk a művész úr összes ereklyéjét. Mind közül talán a legérdekesebb egy olyan váza, ami nem mindennapi titkot rejt.

"Van egy vázánk, amit még Laci kapott régebben a békéscsabai rokonoktól. Itt van a polcon már évtizedek óta. Az van ráírva, hogy Aradi Pál. Csak most jöttem rá ennek az ereklyének a hatalmas jelentőségére! Amikor felvettem a kapcsolatot Aradi György evangélikus lelkésszel, ő elmesélte nekem, hogy az Aradiak rokonságban állnak az Aradszkykkal.

Tulajdonképpen a távoli rokona fogja eltemetni a férjem

- mondta a %%-nak meghatottan Éva asszony, aki már minden teendőt elintézett a temetéssel kapcsolatban.

Október 28-án, szombaton kísérik utolsó útjára szerettei, barátai, pályatársai és rajongói az elhunyt énekest, a Szent István Bazilikában. A búcsúztatót pedig nem más, mint Aradszky László távoli unokatestvére tartja majd. A %% munkatársait a lelkész úr személyesen fogadta a Budapest-Fasori Evangélikus Egyházközség Lelkészi Hivatalában.

Ha kíváncsi vagy arra, mit mondott a lelkész lapunknak a rokonságról, a %% napilap szombati lapszámában elolvashatod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?