FÜLES

Családi értekezletet hív össze a konfliktusok miatt a Neoton sztárja!

A Neoton frontembere mindig is arra vágyott, hogy rengeteg gyerek vegye őt körül, és arra, hogy szabadidejét szerettei társaságában tölthesse. Ez megadatott neki!
  • Szerző: P.D.

Egy évvel ezelőtt született meg a hatodik unokája Végvári Ádámnak, aki el sem tudja képzelni az életét kis családban.

"Negyvenhét éve vagyunk együtt a feleségemmel, Ildikóval. Három lányunk született, és hat unokánk. Egy hatalmas családi házban lakunk, legnagyobb örömünkre két lányunk és az ő családjuk is egy fedél alatt él velünk. Összesen kilencen vagyunk. Én is nagy családban nőttem fel, így számomra természetes, hogy ilyen sokan vesznek körül a hétköznapok során" - kezdte lelkesen a népszerű zenész, aki elmondta: nekik a karácsonyi készülődés sem jelent problémát a tetemes létszám miatt: több praktikus ötlettel könnyítik meg az ünnepeket saját maguk számára.

"Karácsony első napján tizenöten leszünk együtt. Én is segítek majd az ebéd elkészítésében, már megszoktuk az évek során, hogy nagy adagot készítünk mindenből. Nálunk az ünnep valóban a szeretetről szól, nem az ajándékoké a főszerep. Összeülünk, mindenki húz egy nevet, és csak annak vesz ajándékot" - folytatta mosolyogva a zenész, aki a veszekedések elkerülésére is tökéletes tervet dolgozott ki.

"Alapvetően nyugodt család vagyunk. Ha véletlenül mégis konfliktus adódik, értekezletet hívok össze, ahol gyorsan és eredményesen megbeszélünk mindent" – mondta Ádám.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?