FÜLES

Charlie nagyon furcsán viselkedett, miért dülöngélt a színpadon?

Ráadásul többször is összeakadt a nyelve beszéd közben!
  • Szerző: Doris

Egészen meghökkentő videó került fel az internetre Horváth Charlie-ról! A jellegzetesen rekedt hangú énekes nagyon furcsán viselkedett néhány héttel ezelőtti koncertjének a végén.

Eredeti célja az lett volna, hogy bemutassa a zenekar tagjait, de többször is összeakadt a nyelve, és bizony mozgáskoordinációs problémái is akadtak. Szabályosan dülöngélt a színpadon.

Ám ez még nem minden! Az énekes több elhunyt világsztárt is ócsárolt, csúnyán beszólt Freddie Mercury-nak és Michael Jacksonnak!

"A Freddie Mercury-nak... miben is kellett volna fellépni? Ezekben a hülyeségekben...musicalekben kellett volna fellépnie. Ott talán sikeres lett volna" - mondta kissé nehezen érthetően Charlie, majd elkezdte - kissé nehézkesen - bemutatni a zenekart.

Ekkor egyik háttérénekeséről azt mondta, hogy szólóban jobban énekel, mint Michael Jackson. Ez - a hölgy tehetségét nem vitatva - azért elég bátor kijelentés!

Bár azt nem lehet tudni, hogy a Jég dupla whisky-vel előadója miért viselkedett ennyire furcsán, a videó eléggé beszédes. Íme!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?