FÜLES

Brad Pitt súlyos betegséggel küzd?

A válófélben lévő színészt többször látták egy orvoshoz beosonni, ami sokak szerint egy titkolt betegségre utal.
  • Szerző: The_M

Mintha nem lenne elég csapás a válás és az ellene folyó FBI-nyomozás, Brad Pitt még egy rejtélyes betegséggel is kénytelen megküzdeni. A színészt ugyanis többször látták az elmúlt napokban Beverly Hills egyik infektológiai klinikájára bemenni. Mindig nyitás előtt érkezik, hogy elkerülje a többi beteget, de így sem maradt titokban a dolog.

Az egészre egy szerencsétlen véletlen miatt derült fény. Az egyik reggel a szokottnál is hamarabb érkezett meg a klinikához Brad, és még nem volt ott senki, aki beengedje a magánparkolóba. Ám ekkor megjelent egy, szintén az épületben dolgozó nő, aki kinyitotta magának a kaput, a sztár pedig beslisszant az ő kocsija mögött. Ezt kiszúrta a biztonsági őr, és azonnal számonkérte Bradet, hogy mit művel.

A hangos szóváltásra pedig felfigyeltek a környékbeli üzletek dolgozói, akik később az újságíróknak elmondták, rendszeresen látják a színész autóját, csak eddig nem tudták, hogy ő az.

A rajongók természetesen rettenetesen aggódnak kedvencükért, hiszen az ember nem szokott ok nélkül infektológushoz járni. Vagyis a gyanú szerint Pitt valamilyen rejtélyes fertőzéstől szenvedhet.

És ezeket olvastad már?