FÜLES

Botrányosan viselkedett Friderikusz Sándor! Luxushotelben üvöltözött!

Hatalmas titokban tartják, miért távozott ilyen hirtelen a Music FM-től a legenda! Az egyik napilap információi szerint Friderikusz hangosan kiabált egy luxusszállodában a csatorna vezetőjével, és a kérés ellenére sem akart változtatni mûsora struktúráján!
  • Szerző: RIPOST

Furcsán köszönt el március 4-én Friderikusz Sándor a Music FM hallgatóitól, majd megköszönte kollégái eddigi munkáját, és elmondta, hogy a zenei szerkesztő, Soós Edwin már nem a csapatuk tagja.

Nem tudom megmondani, hogy jövő vasárnap ezen keretek között tudunk-e még találkozni. Re­mélem, igen. Rajtam nem fog múlni

 

- így fogalmazott a műsorvezető, majd néhány nappal később a rádió közleményben jelentette be, hogy megszűnt Friderikusz műsora. A Bors megtudta, hogy durva vita előzte meg a Pulitzer- és Prima Primissima díjas újságíró távozását.

A lap információja szerint Friderikusz Sándor a rádió vezetőjével tárgyalt műsora jövőjéről egy budapesti luxusszállodában, azonban a beszélgetés durva véget ért. A felek hangos veszekedésbe kezdtek, és a szálloda alkalmazottainak kellett közbelépniük. Állítólag ez után döntöttek a műsor megszűnése mellett. Azt nem tudni, hogy végül melyik fél dobta be a törölközőt, ugyanis a lapnak nem sikerült elérnie egyik érintettet sem. 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?