FÜLES

Botrányok miatt rendeltek el hírzárlatot a halott, magyar színésznőről

Családja és barátai képtelenek nyugalomban gyászolni a csütörtökön elhunyt Némedi Marit. Az emlékezést gonosz pletykák mocskolják be.
  • Szerző: T.B.

Csütörtök délután érte a halál a 64 éves szinkronszínésznőt, aki már hosszú ideje betegeskedett. Több barátja is kihasználta őt anyagilag, emiatt romlott meg az egészsége Némedi Marinak, akinek tönkrementek a belső szervei, nyelőcsővérzés is nehezítette az életét, végül egy perforált sérv okozta a halálát. Az orvosok mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét, egy műtéten is átesett, ám szervezete már túl gyengének bizonyult ahhoz, hogy megbirkózzon a fertőzéssel, amit a kilyukadt sérv okozott. Az intenzív osztályon, a betegágyán hunyt el. Szerető családja és barátai gyászolják.

A %RIPOST% megtudta a tragikus sorsú művésznő legközelebbi barátjától: képtelenek nyugalomban gyászolni, ugyanis nap mint nap botrányos hírek jelennek meg egyes lapok hasábjain Mariról, melyeknek köze nincs a valósághoz.

Nem szeretnénk ezt a fájdalmas időszakot azzal tölteni, hogy folyamatosan cáfolgatjuk a valótlan cikkeket. A család nem nyilatkozott senkinek, illetve a barátok sem adtak ki Mariról semmiféle információt

- kezdte a színésznő legbizalmasabb barátja, Gerencsér Tamás.

"Szinte minden hír, ami megjelent, kacsa. Utoljára mondjuk el: nem jelentettünk ki olyat, hogy 5 ingatlant hagyott volna maga után, melyek 100 milliós értékkel bírnak. Olyanról sem esett szó, hogy ő fizette volna Szecsődi Kari mellműtétjét. Elképesztő, hogy ilyen botrányos pletykákkal mocskolják be az emlékét. Hírzárlat van, semmiről sem beszélünk a továbbiakban sem. Kérjük, ezt mindenki tartsa tiszteletben" - tette hozzá a férfi. Azt egyelőre nem tudni, mikor lesz a temetés.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?