FÜLES

Botrány Némedi Mari temetése körül

A bő két hete elhunyt Némedi Mari családja nem szeretné, ha médiafelhajtás lenne a színésznő búcsúztatójából, ezért kizárták a szertartásból barátokat és a rajongókat is.
  • Szerző: The_M

Sokakat megrendített Némedi Mari váratlan halála néhány héttel ezelőtt. Kegyeletüket azonban nem róhatják le a színésznő ravatalánál, ugyanis a család zártkörű temetést tart majd, ahol nem látják szívesen sem a barátokat, sem a rajongókat. Ami felháborította Mari ismerőseit.

"Érthetetlen számukra, miért ennyire ellenálló a család. Felhívtam a testvérét, hogy megtudjam, mikor lesz a temetés, de azt mondta, ne menjünk el, mert csak a család fog részt venni a szertartáson. Arra kért, gyújtsunk Mari emlékére egy gyertyát, de maradjunk távol a temetéstől. Csalódott vagyok, napi kapcsolatban voltunk a testvérével, szerettük őt is, mégsem érdemeljük meg szerinte, hogy elbúcsúztassuk Marit. Természetesen ennek ellenére is elköszönünk tőle, megtartjuk a saját gyászmisénket" - mondta Némedi egyik legjobb barátja a Borsnak.

Majd hozzátette, ennek ellenére senki nem veheti el tőlük a lehetőséget, hogy búcsút vegyenek imádott Marijuktól.

"Szomorúak vagyunk, elvesztettük őt, ami önmagában nagy fájdalom, és nem könnyíti meg a helyzetünket a család hozzáállása. Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy Marinak két gyászmiséje lesz, egy, amit a rokonok tartanak, egy pedig, amit a barátok és rajongók szerveznek neki."