FÜLES

Botrány: Kollégája feleségét zaklatta a magyar származású sztárzenész

Gene Simmonst állítólag több nő is feljelentette zaklatás miatt. Még a bandatársa feleségét sem kímélte.
  • Szerző: Ripost

Súlyos vádak érték a legendás KISS zenekar basszusgitárosát, a magyar származású Gene Simmonst. A 69 éves zenészt egykori csapattársa, Ace Frehley vádolta meg, hogy fogdosta a feleségét.

A két zenész a KISS eredeti felállásában zenélt együtt. Egy interjújában Simmonst azt nyilatkozta, háromszor is kirúgták Frehley-t a csapatból, mert drogozott, keményen ivott és szörnyen viselkedett.

Több se kellett a basszusgitárosnak, keresetlen szavakkal vágott vissza a Facebookon. "Gene, rossz a memóriád! Sosem rúgtak ki a KISS-ből, kétszer (és nem 3-szor) önszántamból hagytam el a bandát. Azért, mert lehetetlen volt veled és Paullal együtt dolgozni, mivel fegyelmezetlenek, megbízhatatlanok voltatok".

Ennyivel nem érte azonban be, nem tett lakatot a szájára Frehley.

"Még mindig egy igazi s*ggfej vagy, szexfüggő, akit már számtalan nő beperelt zaklatás miatt, te meg igyekszel mindent a szőnyeg alá söpörni. A hab az volt a tortán, amikor az én feleségemet kezdted el molesztálni, ajánlatokat tettél neki. Fel akart jelenteni téged. Én kértem, ne tegye meg".

Frehley kirohanását azzal zárta, hogy felvette a kesztyűt, és komolyan úgy gondolja, végleg pontot kell tenni a KISS történetének végére.

Gene Simmonst egyébként legutóbb decemberben perelte be szexuális zaklatásért egy alkalmazottja.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?