FÜLES

Botrány: Ezért titkolják a magyar színésznő temetésének részleteit!

Nem csillapodnak az indulatok, mióta elhunyt Némedi Mari. Minden napra valami botrányos hír, melyek teljesen kikészítik a családtagokat.
  • Szerző: T.B.

Múlt hét csütörtökön hunyt el Némedi Mari, aki egy perforált sérv miatt került be a kórházba. Azonnal megműtötték az orvosok, de az operáció után még rosszabb lett az állapota, sajnos már nem tudták megmenteni. Az intenzív osztályon érte a halál.

A tragédia óta több rosszindulatú pletyka is megjelent a sajtóban, melyek valótlannak bizonyultak. Írtak arról, hogy 5 ingatlant hagyott maga után, melyeknek az értéke akár a 100 millió forintot is elérheti. Olyanról is szó esett, hogy egykori barátjának, Szecsődi Karinak ő fizette a mellplasztikáját, sőt, még az is elterjedt, hogy Mari már gázsit sem kért munkáiért, annyira gazdag volt. A %% időközben megtudta, ezeknek az információknak semmi alapja.

Szerettünk volna érdeklődni a családtól és a barátoktól, hogy mikor lesz a szinkronszínésznő temetése, de furcsamód mindenki hallgat. Mari egy közeli ismerőse viszont név nélkül volt hajlandó nyilatkozni a témában.

"Az utóbbi napok hatására nem csodálom, hogy a család mindent a legnagyobb titokban intéz. Elég nagy fájdalom nekik Mari elvesztése, a szörnyű cikkek teljesen sokkolták őket.

Sajnos van valaki, aki szeretné megkaparintani a hagyatékot. Ez nyilvánvaló! Hirtelen megjelent a színen, és a pénzügyi dolgokban vájkálódik. Ezért úgy határozott a család, hogy egyelőre nem hozza nyilvánosságra a temetés részleteit, és semmi egyebet. Még gondolkodnak rajta, egyáltalán nyilvános lesz-e a búcsúztató, vagy szűk családi körben engedik őt végső útjára

- árulta el a gyászoló barát, aki bízik benne, hogy ott lehet majd a temetésen.

És ezeket olvastad már?