FÜLES

Botrány az Operettben: Elaludt a népszerű színész a darab közben!

Lemaradt egy előadásról a színész, mert elnyomta az álom. Hogy mivel magyarázta a történteket? Ez is kiderült!
  • Szerző: Z.G.

Mészáros Árpád Zsolt, alias MÁZS elaludt az Operettben, ezért váltótárssal játszott a Nők az idegösszeomlás szélén című darabban az Átriumban.

"Jót aludtam! Itt, az Operettszínházban olyan jó a levegő, hogy elnyomja az embert az álom. Komolyra fordítva a szót, idén ez a negyedik bemutatóm csak ebben a színházban. Nagy volt a hajtás, komoly nyomás van rajtunk. Fáradt voltam, a próba után lefeküdtem a karmesteri öltözőben, mert ott nem volt senki. Abból lett a baj, hogy a karmester nem jött fel az öltözőbe, mert akkor felébresztett volna. Így csak az előadás kezdésére ébredtem fel, sajnos nem jó színházban. Szerencsére a váltótársam, Pesák Ádám ott volt, mert ő táncol a darabban. Természetesen vállalom a felelősséget a hibámért" - magyarázta a színész a Borsnak, aki hozzátette, mostanában nem szolgál jól az egészsége.

"Nem mozogtam eleget, mert eltört egy bordám. Megcsúsztam a medence partján, elfelejtettem, hogy már nem vagyok húszéves, és ráestem az oldalamra. Aztán egy forgatáson újból ráestem. Szerencsére már elkezdtem fogyni" - tette hozzá MÁZS.

Kero, a művészeti vezető így kommentálta a történteket.

"Olyanok vagyunk, mint egy család, ahol sok balhé, sok bolondság, sok boldogság fordul elő. Az a feladatunk, hogy ilyen ne legyen, ha mégis, akkor a helyén kezeljük" - mondta a lapnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?