FÜLES

Botrány a láthatáron, egymásnak feszült Pintér Tibor és Zámbó Edit!

A Jimmy-musicalt újra bemutatják Budapesten, sőt már Szlovákiában is hirdetnek előadást. Mindezt úgy, hogy a színész-rendező nem beszélt Edit asszonnyal, és a szerzőktől sem kapott engedélyt a folytatásra. Tenya persze egészen mást állít...
  • Szerző: Ripost

Újra teljes a zűrzavar a Jimmy-musical körül! Már a két hónappal ezelőtti premier előtt is forrtak az indulatok a színdarabja körül, hiszen Pintér Tibor nem kért engedélyt a szerzőktől, hogy felhasználja Zámbó Jimmy dalait az előadásban.

Sokáig úgy tűnt, be sem mutathatják a darabot. Az utolsó pillanatban a szerzők mégis úgy döntöttek, hogy zöld utat adnak két előadásnak.

Tették ezt azért, hogy eldönthessék, hozzájárulnak-e a folyatáshoz. Bár a darab közönségsikert hozott, a Király özvegye feldúltan hagyta el a nézőteret. Úgy ítélte meg, túl sok volt a szex és a pia a legendás énekes életét feldolgozó előadásban.

A %% kíváncsi volt arra, Tibornak sikerült-e kibékülnie az özveggyel, megszerezte-e az engedélyt a folytatáshoz, hiszen már Budapesten szinte el is fogytak a jegyek a további két előadásra. Sőt, az interneten már hirdetnek további két bemutatót Szlovákia magyar lakta településein.

„Valóban meghirdettünk két további előadást, melyekre sikerült kiterjesztenünk a szerzőkkel kötött megállapodásunkat.

Ebben persze biztos voltam, hiszen a darab sikere önmagáért beszélt.

Eközben tervezünk egy országos, sőt egy nemzetközi turnét is, hiszen Szlovákiából és több környező ország magyarlakta településéről kaptunk már megkeresést. Ezekről persze még folynak az egyeztetések a szerzőkkel, de jók az előjelek” – mondta a %%-nak Pintér Tibor, aki kitért az Edit asszonnyal való konfliktusára is.

Hogy miként reagáltak a dalszerzők és Edit asszony, elolvashatod a csütörtöki %% napilapban!

És ezeket olvastad már?