FÜLES

Botrány a királyi családban: Katalin hercegné nagybátyja nyilvánosan osztotta ki Meghanéket

Egy posztban osztotta ki elég keményen Meghan Marklet és Harry herceget Gary Goldsmith, Katalin hercegné nagybátyja. A poszt azóta törlésre került, de a botrány nem maradt el.
  • Szerző: Ripost

Ugyan a poszt már törlésre került, a köztudatban még nagyon is élesen él a kép, ahogy Meghan Markle-t és Harry herceget alaposan kiosztotta Gary Goldsmith, Katalin hercegné nagybátyja. Mint írta, figyelemre vágynak, de neki ebből már elege van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

„Kussoljatok már el! Neveljétek a gyerekeiteket és hagyjátok abba a magyarázást, ne legyetek már ennyire figyelemhajhászok! Harry, te már teljesen elvesztetted az összes szeretetünket és tiszteletünket. Meghan, te egyenesen rossz vagy. Most nyugodjatok le, mivel mi épp azzal vagyunk elfoglalva, hogy életeket mentsünk és megóvjuk a gazdaságot„ – fogalmazott Goldsmith, aki bár törölte posztját, a véleménye mellett kiáll, miszerint Harryre már rá sem lehet ismerni.

A The Sun szerint Katalin nagybátyja azután fakadt ki, hogy Meghan és Harry egy interjúban az Egyesült Királyságban folyó rasszizmusról beszéltek.

És ezeket olvastad már?