FÜLES

Bosszút állt kolléganőjén George Clooney

A sztárapuka híres csipkelődő megjegyzéseiről, de azt nem tûri, hogy belőle csináljanak viccet.
  • Szerző: Ripost

George Clooney hiába 57 éves és  édesapa, a csínyekből egyszerűen nem tud kinőni. A Suburbicon - Tiszta udvar, rendes ház című dráma rendezése során például a film főszereplői, Matt Damon és Julianne Moore volt a céltáblái. Utóbbit az öltözőszekrényéből ki­ugorva ijesztette halálra, Matt egyik jelenetéhez pedig a lehető legkisebb méretű biciklit szerezte be, így neki szinte a földön ülve, térdeivel a magasban kalimpálva kellett hajtania magát.

De a sok viccnek szánt "szemétkedésért" őt sem kímélik. Tina Fey a csínyeiről híres színészt az egyik Golden Globe-gálán viccelte meg.  Beharangozójában a Gravitáció című film történetét úgy tolmácsolta a közönségnek, hogy Clooney inkább elsodródik az űrben és meghal, mint hogy még egy percet töltsön egy vele egykorú nővel, Sandra Bullockkal. Ezzel egyúttal a színésznél 17 évvel fiatalabb Amalra is utaltak, akit abban az évben vett feleségül.

George vette a poént, de nem hagyhatta megtorlás nélkül a történteket. Ezért bosszúból Matt Damon nevében küldött egy felháborodott hangvételű levelet Tinának, aki azon a bizonyos Golden Globe-on belőle is poént faragott. Fey pedig elhitte, hogy megbántotta Damont, ezért küldött neki két nagy gyümölcskosarat egy bocsánatkérő üzenettel.

És ezeket olvastad már?